Meniu

Despre noi

Cantare auto si feroviare, cantare de magazin si industriale, cantare cu eticheta si etichetatoare industriale, POS-uri si imprimante fiscale... produse si servicii de calitate

Cantarprod Srl Constanța este o societate cu capital privat integral românesc.

A fost înființată în Constanța în 2003 de o echipă de tehnicieni care activează pe piața sistemelor de cântărit din Romania încă din 1994.

În primii ani, Cantarprod s-a axat mai mult pe activitatea de service și instalări cântare în colaborare cu mari firme de pe piața internă și internațională. Am asigurat servicii de instalare, service în garanție si post garanție pentru marea majoritate a producătorilor de cântare naționali și din UE. Am acumulat o foarte mare experiență, foarte multe cunoștințe despre toate tipurile de sisteme de cântărire, a trebuit să ne perfecționăm permanent pentru a corespunde exigențelor partenerilor și clienților naționali si internaționali.

Cântare mecanice sau electronice, cântare fabricate în UE, SUA, Japonia, China sau în alte țări ale lumii, cântare cu sarcina maximă de la 0,1 kg până la 100.000 kg, comparatoare de mare precizie, toate au trecut prin mâna noastră. În timp Cantarprod a devenit producător și distribuitor a propriilor sisteme de cântărire. Am pus în echipamentele noastre cunoștințele adunate după ani și ani de service pentru aproape toate tipurile de aparate de cântărit.

Datorită experienței și cunoștințelor acumulate, Cantarprod vă poate oferi azi sisteme de cântărit industriale și pentru aplicații comerciale de un ridicat nivel de calitate și funcționalitate.

Compania s-a dezvoltat si a castigat o reputatie de partener de incredere in mediul de afaceri din Romania. Ne ajutam clientii si partenerii sa aiba succes, oferindu-le produse si solutii de calitate. Asiguram service atat in garantie cat si in postgarantie, iar interventiile sunt sigure si prompte.

Cantarprod este producator, distribuitor si unitate de service pentru produsele:

CANTARE ELECTRONICE

APARATURA FISCALA

  • POS-uri All in One
  • imprimante fiscale
  • monitoare touch-screen
  • sertare
  • cititor coduri de bare
  • solutii software de gestiune, de vanzare, de distributie, pentru hoteluri si restaurante, pentru productie, etc..

Oferim:

  • consultanta in achizitionarea solutiilor hardware si software
  • instalari pentru solutiile hardware si software achizitionate
  • service garantie si postgarantie pentru produse comercializate
  • instruire operatori
Cere oferta de pret Informatii la +40 241 622 197 Service specializat
Se incarca...