Meniu

Consultanta

Consultanta in achizitionarea solutiilor hardware si software

In achizitionarea solutiilor hardware si software pentru magazine, producatori si depozite tinem cont de preferintele Dvs., comunicam, suntem la curent cu ceea ce va trebuie, tinem legatura, va respectam timpul si ne mulam pe bugetul Dvs. pentru ca profitul Dvs. sa fie cat mai mare, cu pierderi cat mai mici si modul de lucru cat mai simplu.

Consultanta hardware

Va recomandam ca inainte de a achizitiona o solutie hardware sau inainte de a demara un proiect sa aveti toate informatiile de partea Dvs. Cantarprod ofera servicii de consultanta la nivel hardware menite sa simplifice si sa eficientizeze procesul de configurare, achizitie si implementare a solutiilor.

Noi consideram ca un proiect de succes, ce are ca obiect implementarea unei solutii hardware, urmareste intocmai etapele de configurare, estimare a bugetului, achizitie si implementare.

 • Configurarea solutiei hardware:
  Aceasta prima etapa din orice proiect ce vizeaza implementarea unei solutii hardware este cea mai importanta intrucat de ea depinde reusita intregului proiect. In baza experientei acumulate, Cantarprod propune configuratia ce corespunde intocmai nevoilor clientilor.
 • Estimarea bugetului:
  Costurile de implementare a oricarei solutii hardware depind, in primul rand, de o configurare prealabila corecta si, in al doilea rand, de experienta. Prin prisma reusitei proiectelor de implementare hardware, Cantarprod poate face o estimare a costurilor astfel incat bugetul stabilit sa fie minim si realist.
 • Achizitia hardware:
  Oferta de componente si sisteme hardware existenta pe piata din Romania este extrem de variata. Proiectele incheiate, precum si contactele stabilite de specialistii Cantarprod fac posibila atat minimizarea costurilor de achizitie, cat si garantarea fiabilitatii sistemelor hardware.
 • Implementare:
  Solutia hardware este implementata folosind resursele interne Cantarprod, scopul fiind respectarea standardelor in vigoare si functionarea sistemului la parametrii optimi.

Consultanta software

Consultantii nostri va ofera sfaturi ca Dvs. sa achizitionati solutia software optima pentru activitatea pe care o desfasurati. Si deoarece Cantarprod stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor Dvs.

Cere oferta de pret Informatii la +40 241 622 197 Service specializat
Se incarca...