Meniu
ISO 9001:2008
ISO 9001:2008
Cerificare ISO 9001:2008
Masini de ambalat in vid
Masini de ambalat in vid
RimTECH - magazin online masini de ambalat in vid, masini de sigilat caserole (termosigilare caserole), aparate de vidat, pungi vid, gastronorm ...
VERIFICARI METROLOGICE
VERIFICARI METROLOGICE
Romcronos face verificari metrologice, etalonari pentru orice tip de cantar, balanta sau bascula incepand de la sutime de miligram pana la sute de tone. Verificarile si etalonarile se fac cu etaloanele proprii care pot acoperi orice necesitate.

Indicatoare greutate

Indicatoare de greutate pentru o cantarire cat mai exacta

Indicatorul de greutate (sau terminalul de cantarire) este partea cea mai importanta a unui cantar electronic. Indicatorul de greutate este un dispozitiv electronic care citeste semnalul transmis de celulele de sarcina, converteste acest semnal si il afiseaza sub forma valorii de greutate, ex.: 100,0 kg.

Indicatoarele de greutate sunt dotate cu cel putin o intefata seriala pentru a putea fi conectate la PC, imprimanta sau afisaje de greutate pentru exterior de mari dimensiuni.

I30s


Indicatoare de greutate de inalta performanta, potivite pentru multiple aplicatii: productie, controlul greutatii, ambalare, receptie, livrare, controlul calitatii.

Dimensiuni (mm): 220 x 190 x 85
Greutate (Kg): 2.5

R320


Indicator de greutate tip R320 fabricatie Rinstrum

Carcasa : ABS
Grad protectie : IP65
Interfete : RS232
Functii : Numarare Schimbare unitate masura manual HOLD retinere valoare maxima cumulare cantariri personalizare printare tichet
Afisaj : LCD cu iluminare LED 20mm inaltime caracter

R323


Indicator de greutate din inox tip R323 fabricatie Rinstrum

Carcasa : INOX
Grad protectie : IP65
Interfete : RS232
Functii : Numarare Schimbare unitate masura manual HOLD retinere valoare maxima cumulare cantariri
Afisaj : LCD cu iluminare LED 20mm inaltime caracter
Se incarca...